RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-11-2019
Matematică
a fost răspuns
e urgentt va rog multtt
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
20-11-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Leruaeli
Leruaeli
20-11-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
rezolvare in attach
succes !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am O Temă La Chimie În Care Trebuie Să Calculez Masa Moleculară A Acidului Sulfuric H2SO4 !!
Imi Trebuie O Compunere Din 5-6 Propozitii Despre Stefan Cel Mare
Scrie Câte Un Sinonim Pentru Cuvintele Plăsmuite, Revendicativ, Palpitant, Exasperat
Familia Lexicala De La: A Intelege Si Seara.
Masa De Oxigen Cuprinsa Intr-un Amestec Format Din 6,4 G SO2 Si 8 G SO3???? Va Rog Să Îmi Explicați!!! Dau Coroana!
Salut Si Buna ,ma Ajutati Si Pe Mine La Intrebarea Asta?ALCATUIESTE ENUNTURI IN CARE PRONUMELE PERSONAL DE PERSOANA A TREIA SA INDEPLINEASCA URMATOARELE FUNCTII
Daca Un Triunghi Dreptunghic Isoscel Are Lengimile Catetelor Egale Cu 12 Cm Atunci Lungimea Inaltimii Corestunzatoare Ipotenuzei Este Egalu Cu .... Cm
Suma Patratelor Cifrelor Uni Numar De Doua Cifre Este 52 Daca Din Acedt Numar Vom Scade 18 Vom Optune Rastutnatul Acestui Numar Aflati Numarul
1. Ce Sunt, Ca Parti De Propozitie, Cuvintele:dumnealor,respectiv Dvs. ? Care Dintre Ele Se Analizeaza Astfel: S--> P.politete, Pers III, Nr. Plural, Gen Mas
Un Excursionist A Parcurs Un Drum In Patru Zile. In Prima Zi A Parcurs O Distanta De Patru Ori Mai Mica Decat Intregul Drum. A Doua Zi A Parcurs 1/3 Din Drumul