RO Study
👤
Christina70
Christina70
18-11-2019
Matematică
a fost răspuns
Vă rog!
Am nevoie rapid
Dau coroană
Răspuns :
Teodora7394
Teodora7394
18-11-2019
Răspuns:
conform informațiilor din diagrama , [......] la ora 11 cu
DOUA
•
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr O Punga Sunt 3×1pe 2 Kg De Mere Iar In Alta Cu 5×3pe4 Kg Mai Mult . Cate Kg De Mere Sint In Cele Doua Pungi
1. Exista 5 Case Fiecare De Alta Culoare 2. In Fiecare Casa Locuieste O Singura Persoana Fiecare De Alta Nationalitate. 3. Fiecare Locatar Prefera O Anumita B
Ana Si Alex Au Cumparat O Minge De 29 Lei.Stiind Ca Suma Data De Ana Impartita La Suma Data De Alex Da Catul 3 Si Restul 1, Aflati Ce Suma A Dat Fiecare
In Ce An Calendarul Va Fi Identic Cu Cel Din Anul 2000 Stiind Ca In Anul 2000, 1 Ianuarie A Fost Intr-o Zi De Sambata? Vreau Rezolvare Completa! Dau Coronita. S
Imi Puteti Traduce Si Mie "Întodeauna Voi Câştiga"
Construieste Cate Un Enunt In Care Verbul Polisemantic: A Creste Sa Insemne: a Evolua a Ingriji,a Educa a Se Mari,a Spori a Se Ridica Prin Dospire va Rog Frumos
Ajutați-mă Va Rog Urgent.dau Fundița. Un Trunghi Are Perimetru 114 Cm .Aflati Lungimile Laturilor Lui Știind Ca Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 5,6 Si 8
Ex 13 14 Dau Coroana Va Rog
Dornicii De Ajutor........
Sa Se Afle Varstele A Doua Surori Corina Si Cristina Stiind Ca Acum 3 Ani Varsta Corinei Era De 3 Ori Ma Mare Decat Diferenta Varstelor Lor,iar Peste 5 Ani,suma