RO Study
👤
Gpg990
Gpg990
17-11-2019
Geografie
a fost răspuns
Imi poate rezolva cineva asta, va rog?
Răspuns :
Freeee
Freeee
17-11-2019
Sper sa înțelegi :))
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7 Determinați Numărul Necunoscut Din Proporţiile: B) X-5/4=7/2;c) 3/5=2x-7/9;d) 3x+4/7=11/5e) 5x+1/2=4/3Va Rog Repedeeeee Dau Coroanaaa!!!!!
"Exista Un Număr Real X, Astfel Încât |x+1| + |x²-1| + |x³+1| = 0". Am Și Eu Nevoie De Ajutor La Aceasta Problema, Va Rog
Ma Poate Ajuta Cineva ? Exercitiul 2 A Si B
Notează Alte Două Reacţii Ale Spectatorilor, Pe Lângă Hohotele De Râs, Generate De Evoluţia Artiştilor De Pe Scena Circului. 10 Puncte
Un Eaantion De Sodiu S-a Introdus Intr-un Cristalizor Cu Apa. Stiind Ca La Colectare S-a Pierdut 10% Din Volumul De Gaz Format In Reactie Si Ca Sa Colectat 4,03
"Exista Un Număr Real X, Astfel Încât |x+1| + |x²-1| + |x³+1| = 0". Am Și Eu Nevoie De Ajutor La Aceasta Problema, Va Rog
(1/√3 + 2√3/3 + √2/√6) • 3/√48= Am Nevoie De Ajutor , Va Rog
Descoperă Varianta In Care Ieste Verb. I Se Inrosiseră Ochi De Plens. B. Nu E Se Vedeau Ochii De Sub Pălărie C. Vine Acasă, Că-i Mort De Oboseală. D. Regreta Că
Găsește: cuvinte Cu Acelaşi Sens Pentru Trei Cuvinte De Origine Daca cuvinte Cu Sens Opus Pentru Trei Cuvinte De Origine Romană • Trei Poveşti În Care Apare Un
Determinați Numerele X,y Și Z Direct Proportionale Cu 3,4 Și 5 Pentru Fiecare Dintre Următoarele Cazuri: X+y+z=24 X+y+z=36 X+y+z=132