RO Study
👤
Andrei2688
Andrei2688
17-11-2019
Geografie
a fost răspuns
ma puteti ajuta urgentttt
Răspuns :
Sporttennis26
Sporttennis26
17-11-2019
coordonate geogarfice ⇔Latitudine,
Longitudine
⇔Meridiane,
Paralele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Poate Ajuta Cineva Sa Rezolv Problema 14 Si 17. Pt Clasa A III A Va Rog Frumos
Calculează Și Verifică Prin Operație Inversă 20 Plus 40 Egal 40 Plus 30 Egal 60 Plus 10 Egal.
• Realizează O Compunere De Min. 100 De Cuvinte, În Care Sa Inserezi O Secvență Descriptivă Și O Emoție Din Excursie.Eu În Excursie Am Vizitat Mânăstirii, Grădi
Cum Sărbătoresc Oameni Paștele În Statele Unite Ale Americii ??VĂ Rog Să Mă Ajutați Să Fie Mai Multe Informatii Este Un Proiect Vă Rog Frumos Să Fie Română/
30. Transcrie În Caiet Enunturile Următoare, Apoi Subliniază Pronumele Interogative Și Răspunde La Întrebări. • Cine A Sosit? • Care Este Maşina Ta? Pe Cine Ai
1.Inlocuiește Cuvintele Mereu Și Continuu Cu Alte Cuvinte Cu Sens Asemănător .Doamna Învățătoare Ne Recomandă Să Citim Mereu .Mereu Îmi Spune Să Scriu Frumos .B
5. Folosind Figura Alăturată, Stabiliti Valoarea De Adevăr A Următoarelor Propoziții: A) Punctul Meste Situat Pe Dreapta G. B) Punctul N Nu Este Situat Pe Dreap
Iepurele Ariciul Și Cangurul Fac O Întrecere Pe Distanța De 100 De M Iepurele Aleargă 20 M Intru Minut Ariciul 10 M Între Minut Iar Cangurul 50m Intru Minut În
Stabiliți Dacă Minus 1 Este Soluția Pentru Ecuația A 3x Minus 10 Egal 10 B 2x Plus 1 Egal Minus 4
8. În Trei Lăzi Sunt 100 De Kg De Căpşuni, În Prima Ladă Sunt Cu 3 Kg Mai Mult Decât Triplul Cantității Din A Doua Ladă, Iar În A Treia Ladă Sunt Cu 7 Kg Mai Mu