RO Study
👤
Rarespetru84
Rarespetru84
17-11-2019
Limba română
a fost răspuns
Moduri de expunere singur pe lume
Răspuns :
DenisGamer12
DenisGamer12
17-11-2019
Modul de expunere predominant in opera "singur pe lume" este naratiunea, imbinata cu dialogul.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sbuliniaza Verbele Din Textul Urmator. Gheorghita A Spus Incet -Aici Este Cuibul! Eu Am Privit Cu Emoti.Nu Am Mai Vazut Niciodata Un Cuin.Acolo Existau Patru Ou
Alungirea Maxima Pe Scala 2.5 N A Unui Dinamometru Este 10 Cm. Calculeaza Forta Care Corespnde Unei Alumgiri De 1 Cm
Cat Este Cos70de Grade ?
Argumentati Folosirea Cratimei In Structura "sa-si Strice Ochii" (cu Doua Argumente) Va Rog
Aria Laterala A Unui Cub Cu Muchia De 5 Cm Este Egala Cu .....m²???
Daca Marim Latimea Unui Dreptunghi Cu 4 Cm Obtinem Un Patrat Cu Perimetrul De 96 De CmCare Este Perimetrul Dreptunghiului?
X²+x-2=x²+x-12=x²-x-6=x²-x-20=x²-2x-35=x²-3x-4=x2+5x-14=x²-4x-21=
Formati Cu Ajutorul Sufixelor adverbe De La Urmatoarele Cuvinte : Barbat , Parinte , Roman , Scolar , Taran , Voinic , Vultur .
Suma a Patru Numereeste 242 Primele Doua Nr. Sunt Pare Consecutive Al Treil Este Triplul Celui De Al Patrulea Si Suma Ultimelorr Doua 144.afla Fiecare Numar
Intr-o Clasa Sunt 26 Copii. Se Face O Serbare.23 Copii Canta La Cor Si 8 Canta La Vocal1.Cum Explici Acest Lucru ?2.Cati Copii Au Lucrat La Cor Si La Vocal ?