Răspuns :
Raspuns:
Acum ,in seara in care Moş Crăciun trebuie sa ajunga si la mine ,eu il astept cu nerabdare.
-Intr-o ora vine?intreaba si sora mea care este si ea la fel de nerabdatoare ca mine.
-Da ,pana atunci hai sa fim cuminti!In timp ce eu îi zic asta ea scoate jucariile pe care Moş Crăciun i lea adus anul trecut.
-Hai si tu frățioare!a exclamat sora mea.
-Bine ,aşteapta-ma sa vin si eu cu jucariile mele.Am adus si eu jucariile mele si am început sa ne jucăm.Nu a durat mult si Moşul a sosit.
-Ho ,ho ,ho!Ați fost cuminți copii?
-Daaa!am exclamat eu impreuna cu sora mea uitandune la barba lui stufoasa si la hainele lui rosii cu puțină blana alba.El avea un sac maro plin cu jucarii din care a scos o masina pentru mine si o păpușă pentru sora mea.Moşul s-a asezat pe fotoliul care era cât el si nea cerut sa spunem două poezii.
-Foarte frumos ati spus poeziile!Acum luatile jucariile si jucativa!
-Întai am vrea sa iti aducem lapte si prajituri pentru ca ai fost atat de bun si neai adus aceste jucarii!Moşul a luat prajiturile si laptele si a iesit spre sania lui.Aceasta era uriașă si avea si ea multe cadouri.Renii erau 7 iar primul avea nasul rosu.Moş Crăciun nea urat craciun fericit si s-a dus spre alti copii.Cand a decolat cu renii si sania ne-a stropit cu praf-magic si cand ne-am dus in camere am murdarit cu acel praf-magic care era galben si sclipicios.Acesta a fost cel mai frumos Craciun!