RO Study
👤
Damianosky
Damianosky
01-03-2015
Geografie
a fost răspuns
Care este descrierea unei climograme ??
Răspuns :
Roxy22
Roxy22
01-03-2015
De ce mi-ai sters raspunsul? Ce nu a fost bine? Daca te tot crezi asa destept/desteapta atunci gandeste singur/a. Am vrut doar sa te ajut, dar vad ca esti o persoana .....(puncte, puncte)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transformă În Fractii Duratele De Mai Sus. Scrie, Pentru Fiecare, Incă Trei Fractiiechivalente (egale).pătrime =doime =optime =
Va Rog Ajutati-ma,ofer De Toate!!!
Reciproca Unei Teoreme. Unghiuri Opuse La Varf. dau Coroana.
2. Dreptunghiul ABCD Din Figura 4 Reprezintă O Curte În Care Porţiunea Haşurată MBNP este Un Dreptunghi Pe Care S-a Construit Casa Iar Pătratul AMPQ Este Un Sp
13. Alege Şase Dintre Cuvintelcuvintele Scrise Pe Căciula Piticului Și Alcătuieşte Un Text Creativ Întitlu Notrivit. In Redactarea Textului Vei Urmări:care Să L
1)Subliniati Atributele Din Enuntul:Să-ti Dau Un Exemplu Concret. Sunt Prieten Cu Vintila, Nu-l Stii? Baiatul Tutungiului Din Colţ. Va Rog Ofer 20 De Puncte
Ajutor Va Rog Dau Coroană
Arătați Ca Funcția Nu Este Inversabila Și Determinați O Restricție A Sa Inversabila.
Diferenta A Doua Numere Este 4257.Unul Dintre Numere Se Obtine Din Celelalt Prin Adaugarea La Sfarsit A Unui ZeroVa Rog Răspundeți!(voi Răspunde Si Eu La Intreb
Aflați În Observatorul Astronomic,Mihai Și Andrei Realizează O Schiță Cu Stelele Unei Constelații. Acestea Sunt Așezate În Vârfurile Unui Patrulater ABCD,în Car