RO Study
👤
Razvaniacob00
Razvaniacob00
16-11-2019
Matematică
a fost răspuns
12 ore : 2,5 = ?
va rog repede
Răspuns :
Аноним
Аноним
16-11-2019
12 ore : 2,5 =
= 12x60min : 2,5
= 720min : 2,5
= 288 minute
= 4 ore 48 minute
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Într Un Depozit Erau 24,5 T De Cartofi S Au Vândut 15,9 T După Care S Au Mai Dus În Depozit 6,8 T Câte Tone De Cartofi Sunt Acum În Depozit?
(1p) 4. Triunghiul ABC Dreptunghic În A Este Înscris În Cercul G(O, R) Ştiind Că R = 2, 5cm Şi AB = 3cm Aflați Aria Triunghiului
5) Avem 28 Stâlpi Cu Lungimea De 1,2 M Şi 1,5 M. Lungimeatotală A Stâlpilor Fiind De384 Dm, Aflați Câți Stâlpi Au 1,2 M Şi Câţi 1,5 M. Urgentttt Dau Coroana
Exclamă Ett Hote6. Înlocuiește Litera Evidențiată, Pentru A Obține Cuvinte Noi.scoală•școală⚫jurjuc•razǎadb⚫ Părfar• Apasǎ•acosoΠ
Care Scazute Din 62 Dau Rezultatele 34,26,42,18
Use Present Continious To Talk About Future Activities 5 Senteses
Desenează Pe Caiet A Un Segment De Dreaptă Cu Lungime De 5 Cm În Poziție Oblică Și Un Segment De Dreaptă Cu Lungimea De 4 Cm În Poziție Orizontală B O Linie Frâ
“Pe Când Eu Căutam Să Ascund Oarecum Dragostea Noastră, Ea Ținea S-o Afişeze Cu Ostentaţie, Cu Mândrie, Încât, Deşi Nu-mi Plăcea, Începusem Totuși Să Fiu Măguli
Am Și Eu Nevoie De Ajutor La Matematică, Cine Mă Ajuta?
2.În Figura 1 Se Observă Două Recipiente În Care Se Află Gaze Diferite Aflate În Volume Diferite.Lichidele În Tuburi Au Aceeași Densitate,iar În Exterior Action