RO Study
👤
Deea0990
Deea0990
15-11-2019
Matematică
a fost răspuns
1 de jos va rog e urgent!!!!!!!dau coroana
Răspuns :
Ralucaungureanu
Ralucaungureanu
15-11-2019
Răspuns:
-5•2+10=0
Explicație pas cu pas:
-5•2=-10+10=0
Answer Link
Аноним
Аноним
15-11-2019
- 5 x 2 + 10 =
= - 10 + 10
= 10 - 10
= 0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!! Imi Poate Spune Cnv Tema Si Un Mic Rezumatul Al Poeziei TARZIU DE TOAMNA De TUDOR ARGHEZI. Va Rog Mult ,cat Mai Rapid!!!DAU COROANA!!
Daca Un Trapez Isoscel Cu Diagonalele Perpendiculare Are Lini Mijlocie Egala Cu 21 Cm, Atunci Cu Cat Este Egala Aria Trapezului
Dupa Ce A Parcurs Doua Cincimi Dintr-un Drum Si Inca 5 Km, Un Exercutionist Mai Are De Mers 7 Km.Ce Lungime Are Drumul?
Desenează Un Pătrat Cu Latura De 4 Cm.Hașurează O Doime Din El Și Colorează Două Pătrimi.Ce Ai Descoperit?
Va Rog Este Urgent!!!!!!!!!!
Construiește Graficul Funcției F(x)=-X^2+4x+a, Știind Ca Valoarea Maxima A Funcției Este Egala Cu 2
Aflați Numerele Care Adunate Cu 307 Îți Dă Cel Mult Sau Egal Cu 321
Alcatuieste O Fraza Din Doua Propozitii In Care Sa Existe Si O Subordonata Subiectiva Introdusa Prin Conjunctia Daca
Comentează În Doua-trei Rânduri Pasajul Următor : Și Pe Gat Gustul Aurului, Sângele Viu Al Aurului. Nefericit Părinte, Gustase Din Carnea Copiilor Lui. Ciorba
In Propozitia " I Often Drive A Car"- (Eu) Conduc Des Masina, Nu Venea In Loc De "a Car" "the Car", Doarere The Car- Masina, Iar A Car- O Masina?