RO Study
👤
Mirelacute1
Mirelacute1
14-11-2019
Limba română
a fost răspuns
Vă rogggg , ajutați-mă !!!!!
Răspuns :
Alexandragustil
Alexandragustil
14-11-2019
Explicație:
incepea
aluneca
trezeam
ridicam
priveam
plictiseau
luau
pedalau
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna, Ma Puteti Ajuta Va Rog Cu Niste Raspunsuri La Urmatoarele Intrebari? What Holidays Are For? What Incidents You Had On A Bad Holiday? What Do You Intend To
Am Nevoie De O Scrisoare In Care Sa Folosim Cat Mai Multe Pronume.
1 Aflati Trei Numere Rationale Ce Sunt Invers Proportionale Cu 0,(3); 0,25; Si 0,2 Si Au Cel Mai Mic Dintre Ele Este 144,(3). 2 Doua Numere Sunt Invers Proporti
Pentru Igiena Salilor De Clasa O Scoala A Investit 100 De Lei Pentru Obiectele De Igienizare. Cu 65 De Lei S-a Cumparat Un Aspirator, Iar De Restul 9 Maturi. Ci
Va ROg Ajutati-ma!!!!! In Triunghiul Dreptunghic MPQ Se Stie Ca MP = 30 Cm , MQ= 40cm , PQ = 50 Cm Si MN Perpendicular Pe PQ . Calculeaza : NP , N
Explicati Propozitia Sa Ma Eliberezi Ca Sa Ma Duc Acasa. urgent Va Rog
Dati-mi Idei De Teme (aidca Despre Ce Sa Scriu)intr-o Compunere Descriptiva.Preferabil Sa Nu Fie Vorba Despre Primavara,vara,toamna Si Iarna.Aceste Teme Sunt "e
La Un Concurs Trei Elevi Au Obtinut Impreuna 98 De Puncte . Primul Clasat A Obtinut Cu 5 Puncte Mai Mult Decat Al Doilea , Iar Al Treilea A Obtinut Cu 3 Mai P
DIFERENTA A DOUA NUMERE ESTE 140.AL DOILEA NUMAR ESTE CU 72 MAI MARE DECAT DUBLUL PRIMULUI.CARE SUNT NUMERELE.VA ROG FRUMOS!
Ma Gandesc La Un Numar.Sfertul Sau Este Cu 138 Mai Mic Decat Suma Nr 379 Si 156. Care Este Numarul?