RO Study
👤
BenBfg
BenBfg
14-11-2019
Religie
a fost răspuns
ce inseamna deutronom
Răspuns :
McKiobillz
McKiobillz
14-11-2019
Deuteronomul este
a cinea carte a lui Moise.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Impare Consecutive Este 264 . Sa Se Afle Cele Doua Numere. PRIN METODA FIGURATIVA
Calculati 1/(1*2)+1/(2*3)+....+1/(100*101)
As Dori Si Eu O Compunere In Engleza Cu ”De Ce Este Bine Sa Mergem La Sala” Va Rog!
Modeleaza Tipul De Legatura Chimica Ce Se Realizeaza Intre Elementul X Situat In Grupa 2A Perioada 3 Si Elementul Y Caruia Ii Lipsesc Doi Electroni De Pe Stratu
AJUTOR !! SCRIE FORMULELE HIDROXIZILOR:DE SODIU,DE MAGNEZIU,DE FIER(III),DE CALCIU,DE CUPRU(II)
Va Rog Din Sufletul Meu Un Text De 20 De Randuri In Care Sa Relatezi O Confruntare Intre Greuceanu Zi Zmeu Va Rog Mult Dau Coroana dar Sa Ma Ajutati Multumesc
Cum Rezolv Asta?am Nevoie Urgent un Autobuz A Parcurs 384 Km pana La Mijloc Mai Are 1/10 cat De Lung E Drumul?
Din 300 Kg De Grau Se Obtin 255 Kg De Faina.Aflati Cantiatea De Grau Necesara Pentru A Obtine 382,5 Kg De Faina.Cate Kg De Faina Se Obtin Din 100 Kg De Grau?
Realizează Contragerea Ultimei Subordonate Din Textul Următor Și Numește Ce Parte De Vorbire S-a Obținut Prin Contragere: Golful Manaar Al Insulei Ceylon Erau C
Afla Unul Dintre Factori.stiind Ca Produsul Este 28,iar Celalalt Factor Este Jumatatea Numarului14.