RO Study
👤
Shaky54
Shaky54
14-11-2019
Matematică
a fost răspuns
ex 7 si 8 va rog
e urgent
Răspuns :
Ignatovvlad201
Ignatovvlad201
14-11-2019
.............:.................................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Într-o Parcare Sunt 83 De Maşini Roşii, Albe Şi Negre.Câte Maşini Sunt De Fiecare Fel, Dacă 54 Nu Sunt Roşii, Iar 45 Nu Sunt Negre? Plan De Rezolvare Cu Întreba
Am Și Eu Nevoie De Două Rezumate ;Albastru De Safir De Kerstin Gier (vol 2) Și Verde De Smarald De Kerstin Gier (vol 3) ,VĂ ROOG CHIAR AM NEVOIE DAU COROANĂ
 Menționează Câte Un Complement Direct Din Prima Și Ultima Strofă poezia Portret 
1. Notează În Careu Impresiile Tale După Prima Lectură A Textului
La Un Magazin S A Produs O Reducere De Preturi De 20%. Un Tricou Costă X 64 De Lei, Preț Inițial. Ce Preț Are Tricoul După Reducere.Să Fie Făcut În Scratch Cu V
De Comentat 2 Secvențe Din Scrisoarea Pierdută De I.L CaragialeAJUTAȚI-MĂ URGENT!!!!
Textul Se Referă La Fapte Și Locuri Reale Sau Imaginare? Motivează Ți Răspunsul.(textul Este "Jurnal De Călătorie")
Raspunsul Corect: 5 Selectează Pronumele Din Fragmentul Următor, Precizând Felul Fiecăruia: „Acest Premiu nu Este Doar Pentru Mine. Este Pentru Acei Copii Uitaț
Buna Tuturorimi Puteti Zice Cand Este Același Număr La Radical Se Împarte?ex: 4√10: 2√10
Masa De Fe Din 975 G Clorura Ferica (FeCl3)