RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-11-2019
Matematică
a fost răspuns
5x+2(x-1)=6(x+1)+15 pas cu pas
Răspuns :
Ciupefoto
Ciupefoto
14-11-2019
Răspuns:
5x+2x-2=6x+6+15 ; x=6+15+2; x=23
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Povestire ,,Basm'' De Geo Bogza
Rezolvaţi În Mulţimea Numerelor Naturale Inecuaţia 1,5x + 3 < 7,5Vă Rog Să Ma Ajutati Urgeent!!!! Mulţumesc!!
Doua Cuvinte Derivate:muntii Si Trasnetul,si Explicatia Formarii Acestor Derivarii
Am Si Eu O Problema:Dupa Ce A Rezolvat Din Tema De Vacanta O Cincime Si Inca 9 Probleme,un Elev Constata Ca I-au Mai Ramas Tot Atatea probleme Cate A Rezolvat
Poti Sami Traduci Si Mie Niste Prop In Engleza eu Am Plecat La Mare Si A Fost Frumos te Iubesc Ca Niciodata care Este Ce Mai Frumoasa Fata
Va Rog, Ajutati-ma.Complete The Sentences With So, Suck Or Such A/an.1.They're ... Good Friends That They Never Argue.2.The Trafiic Was ... Noisy That They Coul
O Minge Cu Masa De 300 G Este Aruncata Vertical In Sus Cu Viteza Initiala De 3m/s. Calculati: Lucrul Mecanic Efectuat De Greutatea Mingiei, Variatia Energiei Sa
Informatii Despre Populatia Australiei
Ana - Daca As Avea 15 Lei As Avea Cat Radu. Marin -Daca I-as Da Lui Radu 15 Lei, As Ramane Cu 15 Lei. Radu - Am 15 Lei. Cati Lei Are Fiecare Copil? Cati Lei Ar
Ma Puteti Ajuta Cu Un Exercitiu La Limba Romana Varog :Formuleaza Sase Enunturi In Care:Atributul Sa Fie Exprimat Prin Substantiv,adjectiv Si Numeral Cu Valoare