RO Study
👤
Loveu12
Loveu12
13-11-2019
Matematică
a fost răspuns
Dacă x=2 , atunci -x+1 este egal cu...
Răspuns :
IADARA
IADARA
13-11-2019
Explicație pas cu pas:
-2+1=
=-1
Sper că te-am ajutat!!
Answer Link
Dianageorgiana794
Dianageorgiana794
13-11-2019
Răspuns:
x=2
-x+1=-2+1=-1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Carusel Face 24 De Rotatii Pe Min. A) In Cat Timp Face 38 De Rotatii B) Cate Rot. Face In 4 Min. Si 10 Sec
Determinati Numarul Numerelor Naturale De Trei Cifre Care Sunt Divizibile Cu 4 Si Cu 6
Vreau Si Eu Toate Teoreme De La Geometri Si Toate Formulele,va Rog. Am Nevoie De Ele. Multumesc
Explicati'mi Si Miea Ce Inseamna Cuvintele De Mai Jos Va Rog ! UNESCO ASIROM BANCPOST DLRM NATO OZN BENELUX OLTCHIM BCR
Aflati Numerele Naturale X Care Sunt Solutii Pentru Fiecare Din Urmatoarele Inecuatii A)x+5<9
Aseaza In Ordine Crescatoare Urmatoarele Numere Scrise Cu Cifre Romane: VI , XX , XC , CD , LXI
Iepurasul Mananca 3 Morcovi Pe Zi ,pe Parcursul A Doua Saptamani ,Stiind Ca Intr -un Strat Sunt 7 Morcovi ,cate Straturi De Morcovi Din Gradina Ursului A Mancat
Care Este Numărul Cel Mai Mare De Forma Abc,știind Că Cifrele Pot Fi 4,7,9?
A).Determinati Numărul Numerelor Cuprinse Între 134 Și 245 Divizibile Cu 3 . b).Determinați Numărul Numerelor Naturale Cuprinse Între 27 Și 324 Divizibile Cu 5
Completeaza: campiile Sunt................................................................................... De Teren .............................,..........