RO Study
👤
Nelutudorjigau
Nelutudorjigau
12-11-2019
Matematică
a fost răspuns
dauuu coroana ex 9 va rog urgent
Răspuns :
Florin083
Florin083
12-11-2019
Răspuns:
9.a.-116:4=-29
b. - 186:41=6
c. - 175:(-7)=25
d. 30:10=3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Matei A Cheltuit Sâmbătă După Amiază Două Cincimi Din Suma Pe Care O Avea Dimineaţă Duminică După Ce A Cheltuit Încă 13 Lei Matei Mai Are 8 Lei Din Suma Iniţia
Compuneti-mi O Poezie De Dragoste , Pentru Dragobete . plzzzzz Imi Trebuie Maine !!!!!!!! P.S. Vreau Compusa De Voi Ca De Pe Net Pot Sa Iau Si Eu ,dar Vreau Sa
~Buna~Va Rog Ma Puteti Ajuta Cei Care Ati Citit Romanul Maitreyi De Mircea Eliade.Demonstrati Ca Textul Este Scris Dintr-o Perspectiva Narativa-subiectiva
Prin Ce Se Deosebesc Cuvintele: acela-asta aceluia-astuia aceia-asta aceea-asta aceluia-aceea acelea-acestea acelora-acestora?????????
F:{-2,-1,0,1,2}--> |R,f(x)=2x+1. Reprezentati Grafic Functia F Intr-un Sistem De Coordonate XOy . Cine Ma Poate Ajuta? Daca Se Poate Sa Imi Si Explicati Cum
Fireste Ca Voi Merge La Mare"este Subiectiva?
Efectuati Unelea Sub Altelea: b) 6,75 Inmultit 2,6 = c) 5,72 Inmultit 4,8 = d) 5,7 Inmultit 0,45 = f) 0,9 Inmultit 0,43 = g) 1,69 Inmultit 5,9 = h) 2,64 Inmu
O Mica Compunere Despre Un Animalut Preferat
1)Numele Personajelor Care Vorbesc In Textul Vizita De I.L. Caragiale. 2)Analizeaza Pronumele Personale : Noi Vom Pleca In Excursie. Eu Am Propus Sa Mergem
Un Dialog Intre Un Baietel Si O Oglinda . De Clasa A2a .sa Fie De Cel Mult 6 Replici .