RO Study
👤
Nicolaemutu
Nicolaemutu
12-11-2019
Matematică
a fost răspuns
1+3 la puterea 2 - 4=
Răspuns :
Mate123456
Mate123456
12-11-2019
1+3² - 4 = 1+ 9 - 4 = 10-4 = 6
Answer Link
Ciupefoto
Ciupefoto
12-11-2019
Răspuns:
1+9-4=6
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formule De Adresare Prin Care Puiul De Elefant Solicita Informatii Despre Crocodil
Va Rog Spuneti.mi Si Mie Cateva Meserii In Engleza ( +traducere ) DAU MEDALIE!!!
Efectuează Următoarea Operație Matematică : 1104 :24= ↓↓↓ Ce Valoare Are Restul Împărțirii? Ce Număr Ar Trebui Să Fie Deîmpărțitul,astfel Încât Restul Împărțiri
C'est La Recre .tu Es Nouveau /nouvelle Dans Ta Classe Et Ils Sont Tous Curieux De Faire Ta Conaissanse.Tu Te Presentes Et Tu Leur Poses Aussi Des Guestions.Apr
Ce Trebuie Sa Adaug La Un Colaj Cu Imagini De Iarna,va Rog Îmi Trebuie La Școala
Calculati Cu 2 Ecimale Radical Din 200 , Radical Din 500 Si Radical Din 10 Va Rog Daca Puteti Sa Faceti Pe O Foaie Si Sa Imi Aratati Rezolvarea Va Rog
Va Rog Ajutati-ma Continuati Pivestea ...asa Cum Vedeti Scris De Ex B.incepe Cu Litera B Un Verb Si Tot Asa Continuati Ca O Poveste Pana La Punctul M...imi Da N
Unde Se Afla Vulcanul Apo Pe Harta
Un Ghiozdan Costa 120 Lei Si Este De 10 Ori Mai Eftin De Cit Un Telefon.Telefonu Este De 20 De Ori Mai Scump Decit O Carte.Ce Costa Mai Mult Si De Citeori:ghioz
Ajutatima the Word Carol Come From A Greek Dance Called A........... Which Was Accompanied By Flute Music . The Dance Later Spread Throughout Europe And Becam