RO Study
👤
AllexandraIoana
AllexandraIoana
28-02-2015
Matematică
a fost răspuns
descompuneti in factori x²-14
Răspuns :
Angelicus
Angelicus
28-02-2015
a²-b²=(a-b)(a+b)
[tex]=(x- \sqrt{14})(x+ \sqrt{14)} [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ABCD -un Tr. Is. AC Perpendicular Pe BD [EH] Este Linie Mijlocie AB= 2 Cm DC=6cm Se Cere Cu Rezolvare Completa: Figura EF= ...cm masura Unghiului ABD = ......
Ma Ajuta Cinevaaaa?Fie A Si B Dreptele Suport A Doua Diametre Perpendiculare Ale Unui Cerc De Centru O Si Raza De 3 Cm. Fie M Un Punct Pe Acest Cerc Si M' Si M'
Calculeaza Numerele Cu 4 Mai Mari Ca;5,2,4,1,6,0
"Vă Plac Secretele? Eu Cred Că Fiecare Om Trebuie Să Aibă Un Secret Al Lui , Ca Să Fie Cu Adevărat Frumos. Şi Mai Cred Că Fiecare Carte Trebuie Sî Aibă O Viaţă
1.Determinati Numerele Naturale A Si B,stiind Ca C.m.m.d.c. Al Lor Este 6,iar Suma Este 42.2.Cel Mai Mic Multiplu Comun A Doua Numere Naturele A Si B Este 180,i
4)Cum explici Faptul Că Aceeași fabulă Îi pare Unui Băiat Ușoară și altuia Grea? P.S=Textul îl Aveți in Foldarul De Mai Jos.
1) -75 : (-5) * (-2) + (-3) * [-17 + (-8+24)] : (-3)
O Soprafata De Teren In Forma De Patrat Cu Latura De 50 M A Fost Cultivata Cu Rosii. Stiind Va De Pe 1 Metru Patrat De Suprafata Cultivata S-a Recoltat In Medie
Daca Prin Oxidarea Catalitica A 4 Moli De Amoniac Rezulta 96 G NO, Calculeaza Randamentul Reactiei. (ecuatia Reactiei: NH3 + O2 -> NO + H2O).
1.a) Descompuneti In Factori Primi Numerele 210 Si 441b) Calculati C.m.m.m.c. Al Numerelor 210 Si 4412.a) Descompuneti In Factoriprimi Numerele 294 Si 252b) Cal