RO Study
👤
Iremamblachim513
Iremamblachim513
11-11-2019
Matematică
a fost răspuns
numar mărit de 2 ori este
Răspuns :
Rusum9874
Rusum9874
11-11-2019
Răspuns:
2x2=4
Explicație pas cu pas:
Answer Link
QUICKER
QUICKER
11-11-2019
Răspuns
:
Un
număr
mărit
de
2
ori
este
DUBLAT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Un Rezumat Mai Complex Al Cartii "Un Yanken La Curtea Regelui Arthur" Va Rog Dau 30 De Puncte Si Coroana
2. Se Consideră Expresia E(x) = (x + 1)³ − (x² − 1)(x + 1), Unde X € R. a) Arată Că E(x) = 2(x + 1)2, Oricare Ar Fi Numărul Real.x. b) Demonstrează Că, Oricare
Ajutați-ma Va Rog, Rapid!♀️
Am Nevoie De O Recenzie Pentru Un Film Și O Carte Respectand Precizarea Autorului Precizarea Altor Textele Aparțin Aceluiasi Autor Numirea Temelor Aprobate Eval
Ce Mesaje As Putea Sa Pun Pe NGL Ca Sa Fac Pe Cineva Gelos? Va Rog, Am Nevoie Urgent.
11. Ce Părere Ai Despre Titlul Un Păianjen Care Se Crede Spiderman? Acordă Note De La 1 La 5 Pentru: Cât De Potrivit Este Pentru Conținutul Textului; Cât De Atr
1. Se Citeste Un Sir De Caractere De La Tastatura. Se Doreste Ca El Sa Fie Afisat Invers. 2.Implementati Inmultirea In C++
Transcrie Pe Baza Textului De Mai Jos Răspunsuri Pentru Fiecare Dintre Următoarele Cerințe:3.Transcrie Ein Versul Al Doilea Structura Care Contine O Silabă Form
Explicați Ce Legătură Există Între Conținutul Poeziei Spicul Și Prietenii Lui Și Proverbul Cine Are Prieteni Nu Este Sărac.
Ajutor , Dau Coroana