RO Study
👤
NagasakiHam
NagasakiHam
10-11-2019
Matematică
a fost răspuns
Vreau urgent !Dau coroana!
Răspuns :
Piciuluca25
Piciuluca25
10-11-2019
Răspuns:
0,15 Fiindca jumatea x-ului este compatibila cu jumatatea lui 2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Foarte Mult, Am Urgent Devoie De Ajutor. DAU COROANA SI 16 PUNCTE.1. Daca X% Din 34500 Este Egal Cu Y% Din 25300 Atunci Aflati Valoarea Raportului Fracti
Ce Înseamnă Narativ Descriptiv?
6 Aflaţi Numărul X, Dacă: a 42 Reprezintă 50% Din X; Rezolvare: a Z 之 2 = 1 b 20 Reprezintă 10% Din X; Rezolvare: a = Z Oo c 23 Reprezintă 25% Din X; Rezolvare:
Fie Numerele: -6,...
Identificati Atributele Din Propozitia Urmatoare : În Clădirea Veche, Se Adăpostiseră Cele Două Pisici Negre Ale Vecinului
Pentru Intrarea La Piscină Sunt Trei Oferte: Intrarea O Zi Intrarea 2 Zile Intrare 3 Zile Adulti: 35 Lei Adulți: 46 Lei Adulţi: 64 Lei Copii 4-10 Ani: 29 Lei Co
15. „Moara" Este Un Motiv Des Intalnit Atat In Literatura Română, Cat Si In Cea Universală. Enumeră patru Texte Care Aduc In Prim-plan Acest Spațiu Și Rezumă Ac
3. Într-o Clasă Cu 28 De Elevi Sunt 12 Fete. Dintre Ele 9 Nu Ştiu Să Joace Șah. Afla Câți Băieți Știu Să Joace Șah, Dacă Jumătate Dintre Elevii Clasei Cunosc Ac
Va Rog!!!Urgentttttttttttttttt!!!:)))
Fie Dreptunghiul ABCD Cu AB = 50 Cm Şi BC= 24 Cm. Punctul M= (AB) Astfel Încât AM = 18 Cm. Arătaţi Că DM Intersectat Cu MC.