RO Study
👤
Furnicaionel
Furnicaionel
10-11-2019
Matematică
a fost răspuns
Va rog frumos 3 ex. Multumesc!
Răspuns :
Maracicovschiivioric
Maracicovschiivioric
10-11-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Uitate la sfirsit de carte daca sunt raspunsuri
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Rezumatul Romanului "Mara" As Vrea Daca Se Poate Sa Nu Fie Copiata De Pe Site-urile De Pe Internet!Multumesc!
1)Doi Copii Impart O Ciocolata Care Are 20 De Patratele , Raportul Fiind De 2/3.Cate Patratele Primeste Fiecare Baiat? 2)Aflati Nr Naturale A Si B , Stiind c
1.Descompunerea In Factori A Expresiei -10x+24 Este...2.Aratati Ca ( 1 Supra 1+radical Din 2)+(1 Supra Radical Din 2+radical Din 3)+(1 Supra Radical Din 3+2).3.
Care Este Rolul Stilistic Al Cratimei In Secventa "ti S-a Facut Foame"? Btw: Nu Stiu Ce Inseamna Rol stilistic, Daca Imi Puteti Explica..
Aratati Ca |x-1|+|x+2|=3, Pentru Orice X E [-2,1]
Imagineaza-ti Ca Te-ai Intalnit Cu Insasi Baba Dochia!Incearca Sa O Convingi,intr-un Dialog De 10-12replici,sa Se Intoarca Din Drumul Sa,prezentandu-i Riscurile
Determinati Numerele Naturale De Forma Ab Stiind Ca : 2 X Ab + 2 X Ba = 132
Familia Lexicala A Cuvintelor : Floare , Bucatar Si Taran
Am Nevoie De Ajutor La Aceste Probleme Urgent! 1. Se Dizolva 50 G De Sare In 350 Ml De Apa. a) Aratati Concentratia Solutie b) Daca Se Adauga 100 Ml Apa, Care
Doua Proverbe Despre Poveste Celor Sapte Rate De Vladimir Colin.Va Roooooog,rapid :((( :**********Mersiiiiiiiii :D :*******