RO Study
👤
Iulia1797
Iulia1797
28-02-2015
Limba română
a fost răspuns
comentariul unei strofe?
Răspuns :
Irinafiscu1
Irinafiscu1
28-02-2015
Scrii rima,ritmul,masura versurilor,spui daca are sau nu imagini atristice vizuale,auditive,figuri de stil si explici semnificatia lor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fisa De Lucru La Moara Cu Noroc Dupa Modelul...URGENT!!!
{[(5,5 Ori X+9):40]ori 0,7-0,33} Ori 5+9,9=10
{[(5,5 Ori X+9):40]ori 0,7-0,33} Ori 5+9,9=10
Aflati Toate Numerele De Forma 23ab (nu Stiu Cumse Pune Bara Sus )care Se Inmart Cu Rest 0 La 42 !!!1 Si DETERMINATI TO
Pentru Cei Care Au Trecut Clasa A10-a ;in Clasa A9-a Cand Vi Sa Dat Testele De Inceput De An Scolar La Biologie Sa Dat Din Ecosisteme,anatomie Sau Din Ce? Va Ro
1. Pentru O Excursie Tematica S-au Inscris 54 De Elevi . Numarul Baietilor Reprezinta 4 Supra 5 Din Numarul Fetelor . Aflati Cati Baieti Si Cate Fete Merg In
Suma A Doua Numerte Este 182.Determinati Cele Doua Nr Stiind Ca Impartind Pe Unul Din Ele La Celalalt Se Obtine Catul 5 Si R :8
Explicaţi În Ce Constă Diferenţa Gramaticală Dintre Formele Subliniate: a) Nu-mi pasă De Nimic. b) Nu-mi amintesc De Nimeni. c) Vreau Să-mi repet De O Sută De O
1. Pentru O Excursie Tematica S-au Inscris 54 De Elevi . Numarul Baietilor Reprezinta 4 Supra 5 Din Numarul Fetelor . Aflati Cati Baieti Si Cate Fete Merg In
Hei!Puteti Sa Ma Ajutati,va Rog: Varsta Tatalui Este De 4 Ori Mai Mare Decat Varsta Fiului.Aflati Varsta Fiului Stiind Ca Peste 6 Ani Varsta Lor Va Fi De 52 Ani