RO Study
👤
Bumariana
Bumariana
09-11-2019
Matematică
a fost răspuns
1993=1+8:(1+8:(1-8:(1+4:(1-4:(1-8x)))))
Răspuns :
VrBasmePtVineri
VrBasmePtVineri
09-11-2019
Răspuns:
x=249
sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Impartiti Nr 740 In Parti I.p. Cu 4,5,6
Salut Am Si Eu Nevoie Urgent De Rezolvarea Acestei Probleme: Se Dă O Matrice Cu N Linii Şi M Coloane Şi Elemente Numere Naturale. Determinați Indicele Liniei Ca
Explicatim Cum Fac Ca Radical Din 5 Sau Orice Numar Sal Extrag Si Sa Iasa Un Numar Adica 3,2 Asa Cumva Si Cum Aduni Radicali Ex=radical Din 5+radical Din 7 = Si
Dintre: Stejar,brad,molid,plop,carpen,fag,pin Si Mesteacăn, La Care Le Cad Frunzele Si La Care Nu Le Cad Frunzele? Va Rog! Dau 4-5 Stele+inima!!
Transmite Un Mesaj Din Partea Copiilor Catre Adulti Referitor La Importanta Respectarii Drepturilor Copiilor
Dan,Corina Si Anca Au Decupat Împreună 87 De Figuri Pt Un Colaj.Corina A Decupat Cu 3 Figuri Mai Mult Decât Dan Si Cu 3 Figuri Mai Puțin Decât Anca.Cate Figuri
Dati-mi Si Mie Niste Poezii Cu Autor In Engleza Va Rog
Caracteristici Ale Tipului De Text Cum Creează Scriitorii Personajele Din Cărți Și Formulează Enunțuri În Legătură Cu Acest Text Care Să Conțină Următoarele Cuv
1. Enumerați Unele Dintre Componentele Mesajului Religios Creștin.2. Definiti Raporturile Intre Crestini Si Stat.3. Care Sunt Factorii Care Au Dus La Triumful C
Dau Coroana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ex 7 Repede