RO Study
👤
Szilardtoth
Szilardtoth
22-04-2014
Matematică
a fost răspuns
rezultatu calculului x+3 la patrat
Răspuns :
Gossipgirl
Gossipgirl
22-04-2014
x+3 la patrat= xla patrat +6x+9
Answer Link
Rawan
Rawan
22-04-2014
(x + 3 )² = x² + 6x + 9
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mi-as Dori O Scrisoare Pentru O Persoana Iubita
Ex. 1 Pls Dau Coroană
Fie Numerele a=(-3/4)*(-3/4)^2*(-3/4)^3*...(-3/4)^2014*(-3/4)^2015 Si b=(-4/3)*(-4/3)^2*(-4/3)^3*...(-4/3)^2015*(-4/3)^2016 Calculati Valoarea Lui N=a*b:(-64/2
Salut! Am Si Eu Nevoie De Putin Ajutor: Vreau Un Program In C++, Care Sa Afle Maximul Dintr-un Sir De Numere, Si Numarul Urmator Cel Mai Apropiat De Maxim. Un E
Analizează Sursa Istorică. Construiește O Concluzie Despre Miza Țarului Rus În Relațiile Sale Cu Alte State. •Sursa: "Dumneavoastră Îmi Vorbiți Despre Principi
Ex. 1 Pls Dau Coroană
Moş Crăciun Are În Sacul Său Multe Jucări i Interesante Şi Frumoas e. Dacă Ar Da fiecărui Copil Pe Care Îl Întâlne şte 3 Jucării, Ar Rămâne Cu 2 Jucării În S
Creati Propozitii Cu Ortograamele : Ia I-a L-a La S-a Sa S-au Sau Nea Ne-a Într-o Dintr-un
Cum Putem Obtine Carbonat De Sodiu Avand La Dispozitie Carbune Sodiu Si Apa Distilata Scrieti Ecuatiile Reactiilor Si Aratati Conditiile De Desfasurare calcule
Realizati Un Program In C Care Sa Citeasca Un Sir De Numere Intregi Intr-o Variabila Numita SIR, Apoi Numarati Numerele Negative,cele Pozitive Si Cele Nule.Afis