RO Study
👤
Sony76
Sony76
06-11-2019
Biologie
a fost răspuns
cine se hrănește cu ariciul
Răspuns :
Theworldthe
Theworldthe
06-11-2019
Răspuns:
hm hm hm
cred ca este rasul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Știe Că Triunghiul ABC=triunghiul A'B'C'( A Prim, B Prim, C Prim); AB= 3 Cm ; Măsura( Unghiului B) = 110° Și A'B'= 5cm. Determinați Măsura( Unghiului B) Și L
Verbe In Franceza Si Traduse Cu Re De Ex Lire Imi Puteti Da Cate Verbe Si Dau Coronita
Bunica Are In Curte Găini Și Iepuri, In Total 43 Capete Și 124 Picioare. Cate Găini Are Bunica? Dar Iepuri? Repedeee Va Rogg !! Dau Funda!!!
Aratati Prin Desene Ca:a)1 Pe 4=2 Pe 8; B)1 Pe 2=3 Pe 6.Plz Imi Trebuie Urgent.
Sala De Festivitati A Scolii Are 100 De Locuri. La Un Spectacol Au Fost Ocupate 4 Rânduri De Cate 9 Locuri Si 6 Rânduri De Cate 8 Locuri. AFLA CATE LOCURI AU RĂ
Numarati Substantivele Comune Din Textul:A Fost Odata Un Imparat.Imparatul Acesta Stapinea O Lume Intreaga Si In Lumea Asta Era Un Pacurar Batrin Si O Pacurita
Care Este Dublul Produsului Numerelor 4si 4
Intr-un Magazin Sau Vindut 683 Kg Cartofi Iar Mere De 2 Ori Mai Multe Si Cu 1340 Kg Mai Putine Decit Ceapa .afla Cite Kg De Ceapa Sau Vindut?
Padurea Spânzuraților, Caracterizarea Personajului Principal Pe Scurt?..
Sa Se Afle Doua Numere Stind .ca Primul Este De 3ori Mai Mic De Căt Al Doilea Iar Suma Dintre Dublu Primului Numar Si Triplu Cel Deal Doilea Numar Este 99