Răspuns :
Răspuns:
Cu toti ascultam muzica.Cand suntem fericiti sau cand suntem tristi.Cand suntem singuri sau cand suntem incojurati de prieteni.Sau ascultam muzica stand acasa,in pat.Stand la birou in fata calculatorului sau facand curat.Mergand pe strada sau in mijloacele de transport cu care ne deplasam.Acultam muzica,asta e clar!
Pentru mine muzica se imparte in doua mari categori.Prima ar fi muzica veche de acum vreo 20-40 de ani;a doua este muzica de astazi,din ani 2000 pana in prezent.Cand spun muzica veche,ma gandesc la diferite genuri precum,rock'n'roll,blues,jazz,country,cu multitudinea sa de sub-genuri-predominate fiind britsh rock,proogresive rock,grunge,nu metal etc .-folk dico,regger,hip hop ș.a.m.d. Genyri muzicale care au facut istorie.Genuri care au avut nenumerati adepti si diferiti artisti si trupe care au last in urma mostenirii impresionante.
Insa,cand vine vorba de muzica din zile nostre nu am de spus prea multe...Inafara de ce ceva rock,ceva hip hop,ceva pop,au acaparat toate topurile muzicale,incepand sa atraga multi fani,urmaritori.Totusi este un gen de muzica careia mie imi place cum oricaeui copil din generatia asta!Muzica veche este mult mai frumoasa si sunt lucruri mai multe zise despre ea.
Mie imi plac ambele genuri de muzica!