RO Study
👤
Mitadobrescu
Mitadobrescu
05-11-2019
Limba română
a fost răspuns
Titlul Zi de sarbatoare
Răspuns :
Albiiii
Albiiii
05-11-2019
Zi de sarbatoare
Era ajunul craciunului iar eu sarbatoream cu familia mea in jurul bradului prazului,pe colinde calde cantate de voci fierbinti,asteptand.ul pe mos craciun
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Tradu In Engleza ,, Chiar Daca Toti Ma Parasesc , Eu Lupt Mereu . Desi E Greu M-am Saturat , De Vorbe Grele Zbor Pe Nori , Visez La Stele!
Alcătuiește 2 Fraze În Care Să Reflecți Importanta Sistemului Auditiv La Animale .
Poezie Despre Mare In Franceza
Mariti De 5 Ori Suma Dintre Cel Mai Mic Numar De 2 Cifre Diferite Si Cel Mai Mare Numar Par De 2 Cifre Diferite .
Intr-o Zi S-au Adus La Librarie 875 Cutii Cu Pixuri,iar A Doua Zi,96 Cutii Cu Pixuri.stiind Ca Intr-o Cutie Sunt 4 Pixuri Afla:a)Cate Pixuri S-au Adus In Total?
Un Vehicul Merge Pe Autostrada Cu Viteza V=80 Km/h. La Momentul T1=8h4min22h El Se Gaseste In Dreptul Bornei Ce Indica 27km. Unde Se Va Gasi La Ora T2=8h19min22
Urgentttttttt Da.ti Click Pe Imagine Pt. A Vedea Intrebarea......punctul B Va Rog
Aflați Rădăcina Pătrată A Numerelor De Mai Jos : a) 1 , 4 , 25 , 81 , 15 La Puterea 2 , 3 La Puterea 10 , - (2) La Puterea 2 , - (3) La Puterea 4 , 36 X - (ori
Cel Mai Mic Numar De Sase Cifre Care Se Termina Cu 1
Balada Celor 5 Motanasi Etapele Naratiunii