RO Study
👤
Greenman
Greenman
04-11-2019
Limba română
a fost răspuns
ajutor, cat mai repede, dau coroană
Răspuns :
Priotudor123
Priotudor123
10-11-2019
Răspuns: 1 moș Crăciun
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru Excursia La Brașov, Fiecare Elev A Achitat 28 Lei Pentru Masă, De Trei Ori Mai Mult Pentru Transport Și 35 Lei Pentru Biletele De Intrare La Obiective
Dau Coroana .care Este Cel Mai Mare Nr Nat De Patru Cifre Diferite Divizibile Cu 2? Dar Cu 5?dar Cu 2 Si 5?
Afla Numrul Cu 300 Mai Mare Decat 400 B) Stbileste Dublul Numarului 500 C) Afla Numarul Cu 500 Mai Mic Decat 900
Cum Isi Manifesta Tinerii Credinta In Zilele Noastre !!!
Dacă Se Asează Câte 2 Elevi În Bancă, 4 Elevi Rămân În Picioare, Dacă Se Asează Câte 3 Elevi În Bancă Rămân 2 Bănci Libere. Câți Elevi Şi Câte Bănci Sunt În Cla
Am Facut Corect ? N-am Facut Asa In Clasa Si Totusi Ne-a Dat Asta Ca Tema (paralela 45 Consolidare Cls A 7-a Pag 67 Ex 20) Daca Nu E Corect Ma Puteti Ajuta Va
Cum Se Calculeaza:6:2(1+2)=?
La Un Concurs Se Pun 30 De Întrebări Pentru Fiecare Răspuns Corect Se Acordă 5 Puncte Iar Pentru Fiecare Răspuns Incorect Se Scad 3 Puncte Câte Răspunsuri Corec
Deci Eu Am O Nelamurire 6/2(1+2)=?Eu Am Gasit Un Raspuns Dar Am Vazut Ca Multi Spun 1.De Ce?. 6/2(1+2)=6/2*3=3*3=9
Radu Vrea Sa-si Perfecționeze Cititul. El Citea 67 De Cuvinte Intr-un Minut. După Ce A Exersat Doua Saptamani A Reușit Să Citească In Plus Un Număr De Cuvinte E