RO Study
👤
Draghitapaulaanca
Draghitapaulaanca
04-11-2019
Engleza
a fost răspuns
va rog....mulțumesc anticipat
Răspuns :
Aminasundus
Aminasundus
04-11-2019
Răspuns:because;but;so;that;while;when;how;and;while ;but;what;never.
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Un Triunghi Are Laturile Tangente La Cerc Atunci Triunghiul Se Numeste ... Cercului
1. Sa Se Demonstreze Ca (1+i Tg A / 1-i Tg A )^n = 1+i Tg Na / 1- I Tg Na , Unde A≠ (2k + 1) Π/2 , K ∈ Z Si N Este Numar Natural Nenul . 2. Sa Se Calculeze [te
Cum Stabilesc Semnul La O Functie Trigonometrica Folosind Prima Derivata? Atat Domeniul Cat Si Codomeniul Este R f(x)=sin X + Cos X derivata Este: Cos X - Sin
Salut! Am Nevoie De Ajutor La Acest Exercițiu La Mate. Mă Poate Ajuta Cineva? Va Rog Mult!
Se Considera X1, X2, X3, Radacinile Complexe Ale Polinomului F=X^3+X+a, Unde A Este Numar Real. b) Determinati Numarul Real A, Stiing Ca (2-x1)(2-x2)(2-x3)=2 c)
Aratati Ca 1-1/4:0,25=0 ,dar Vreau O Rezolvare Mai Complexa Adica Sa Mi Se Arate Cum Am Ajuns La Nr Acela ,formule Etc... Sa Stiu Sa Il Fac Daca Se Poate Multu
1815 De Pe Pbinfo c++ Va Rog La Geometrie, Domnul Profesor De Matematică Le-a Vorbit Elevilor Săi Despre Unghiuri. Pentru A Fi Sigur Că Aceștia Au Înțeles Noțiu
2^(x+1)+4^x=0 rezolvati Ecuatia
Lim Cand X Tinde La Infinit Din E^x+2 Supra E^x , Am Nevoie De Ajutor, Cine Imi Explica Cum Continui Exercitiul?
Imi Poate Da Cineva Poza Cu Rezumate La Fiecare Dintre Compunerile Pentru Examen ? Basm,gen Liric,fabula Etc ?