RO Study
👤
Adrianro1
Adrianro1
27-02-2015
Matematică
a fost răspuns
1/2x2/3+8/3 ajutor rapid!!!!!!!!!!
Răspuns :
IrinnaCst
IrinnaCst
27-02-2015
1/2 x 2/3 + 8/3 = 2/6 + 8/3 = 2/6 + 16/6 = 18/6 = 3
Answer Link
Miha1107
Miha1107
27-02-2015
Prin simplificarea numitorului 2 din prima fractie cu numaratorul 2 din a doua fractie obtinem din inmultirea celor doua fractii 1/3 deci:
1/3+8/3=9/3=3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Tipurile De Respiratie Intalnite La Animalele Nevertebrate?
Va Rog, Imi Traduceti Lexia Asta: Ou Va-t-on D'abord? Dans Les Boutiques Ou Dans Les Grands Magasins? Oh! Dans Les Botiques Tout Est Hors De Prix! Allons Plutot
Cum Se Calculeza: Este Cu Fracti12 Supra 5 : 6 Supra 5= ??Chiar Nu Stiu, E Prima Oara Cand Am Invatat.
Nu Gasesc Un Referat Care Sa Contina Stabilizatorul Electronic ......cine Ma Ajuta
Scrie Un Text Despre Localitatea Ta, Alcatuit Din Sapte Propozitii Folosind Semnele De Punctuatie
Determinati Perimetrul Rombului Avand Latura De Lungimea 1,2 Dm
Bună ! Vreau Şi Eu Un Epitet Metaforic Pentru Cuvintele : Lună,râu,băiat,fată.
1) O Gradina Are Forma De Dreptunghi ABCD Cu Lungimea AB= 30m Si Latimea BC Egala Cu Doua Cincimi Din Lungime . A) Calculati Suprafata Gradinii B) Aflati Lungi
Explicati Cum S-au Format Urmatoarele Cuvinte: Bolnavi,(cele)trebuitoare,nepasare ,asprime,cheltuiala,inhama,calugarie
Am Si Eu O Problema La Care Nu Ii Dau De Cap...va Rog Sa Ma Ajutati Pentru A Scoate Apa Din Fantana Un Copil Foloseste O Galeata Cu Masa 1,5kg.Viteza Galetii La