RO Study
👤
Ioanamih03
Ioanamih03
27-02-2015
Matematică
a fost răspuns
Cum se rezolva inecuatia: - 2/ 3-x >0?
Răspuns :
Elagabriela13
Elagabriela13
27-02-2015
-2/3=-3,(3)
-3,(3)-x>0 pentru ca sunt numere negative si de aceea 0 este mai mare decat ele
x=-1,-2,-3...........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Enunturi In Care Verbele A Avea Si A Vrea Sa Fie ,pe Rand, Auxiliare Si Predicative.
1.Intr-un Sac Sunt Bile Rosii,negre Si Albastru, In Total 100. Numarul Bilelor Negre Reprezinta[tex] \frac{1}{6} [/tex] Din Numarul Bilelor Rosii, Iar Numarul B
1) Valoarea Raportului 4,25 Supra 2,5 Este... 2) Un Pix Costa 12,8 Lei . Dupa O Reduc
O Baterie Este Formată Din 10 Surse Identice Caracterizate De T.e.m. E = 12V Si Rezistenta internă R = 1 , Legate În Serie. Bateria Se Conectează La Bornele Unu
Determinati Numerele Intregi X Si Y Pentru Care: (x-4)(y+3)=35.....va Roog Urgentt ..ajutati.ma:*****
Cum Argumentezi Un Text In Genul Epic??? ☺☺☺☺
1.Se Considera Evenimentul Aruncarii Unui Zar . Care Este Probabilitatea Ca Nummarul Optinut Sa Fie Prim ?2. Aruncam 2 Monede . Care Este Probabilitatea Sa Obti
1.Numește Valoarea Morfologică A Fiecărui Cuvant Din:,,Ramai Sănătos , Că Eu Mă Întorc De Unde Am Plecat.''2. Completează Tabelul (acolo Unde Este Cazul) Cu For
Scrieti Numerele Rationale Din Intervalul {-3,2;2,3} Va Rog Sa Imi Explicati :*
Alcatuieste Propozitii In Care Cuvantul Carte Sa Fie:Subiect:......................................Atribut:........................................Nume Predicat