Răspuns :
Răspuns:
Draga ..... *ii pui numele*,
Cum tu ai lipsit astazi de la ceremonia de premiere nu stii daca ai luat un premiu sau nu, deci doamna m a pus pe mine sa te anunt. Am fost foarte bucuroasa cand am auzit ce premiu ai luat. Crezi ca poti ghici ? Ai luat premiul 1 ! Felicitari ! Il meritai pe deplin. Stiu cat de mult te chinuiai sa iei note mari. Sper ca te a bucurat vestea !
Cu drag, ....... * iti pui numele tau*
Răspuns:
Explicație:
Dragul meu prieten.in primul rand iti scriu aceasta scrisoare pentru ura cele mai calde urari de sanatate,dat fiind faptul ca suntem la distanta unul de celalalt,dar si pentru a-ti impartasii cele mai bune ganduri si sentimente care imi nepadesc fiinta inca de ieri,de la premiere,cand am luat premiul 1.Nu-ti pot exprima in cuvinte cat de entuziasmat am fost si cat de mult m-am bucurat..pentru ca,iti marturisesc,sincer..eu nu m-am asteptat.Aceasta perioada de sacrificii..in care am stat numai cu nasul in carte..sa invat..sa studiez sa incerc sa fiu cel mai bun,,in sfarsit a avut folos si am cules laurii realizarilor acum.Am vrut sa impart cu tine aceasta mare bucurie a mea,prin intermediul acestei scrisori,dragul meu prieten,,sperand ca te vei bucura si tu alaturi de mine.Astept nerabdator raspunsul tau..si pana atunci te imbratisez si iti doresc numai bine.Al tau prieten.....