Răspuns :
1) Am cumparat robotul Stea Insorita acum doua sapatamani in urma. El face totul pentru mine dimineata. Eu nu trebuie sa fac nimic. El ma trezeste cu o melodie draguta. Eu nu trebuie sa ma dau jos din pat singur. El ma ajuta sa ma dau jos din pat si ma duce la dus. Apoi el imi spala fata si imi spala dintii. Imi face patul si imi impacheteaza gentile pentru scoala. Dar tu trebuie sa ai grija! Tu nu trebuie sa il folosesti in zilele ploioase. Steaua Insorita se supara cand ploua. Atunci el va intoarce la apa rece cand te pune la dus.
2) Iti place sa vizitezi alte tari? da?
Atunci aceasta inventie este perfecta pentru tine. Tu nu trebuie sa ai o multime de bani. Si nu nu trebuie sa te scoli dimineata. Ea(adica inventia) arata ca un pat. Ea are un calculator. Tu trebuie doar sa tastezi numele orasului si zboara pana acolo. Tu poti sta in pat, si poti avea micul dejun de asemenea. Dar tu nu trebuie sa le spui profesorilor! Ei ar lua-o de la tine. O, si mai e un lucru pe care trebuie sa il stii. Tu trebuie sa intrerupi calatoria pe timpul noptii. Stii de ce ? Deoarece ea vrea sa calatoreasca zi si noapte. Va astepta pana dormi si apoi va incepe sa se deplaseze. Iar atunci tu te-ai putea trezi la polul nord sau in mijlocul oceanului.