RO Study
👤
Bolovana
Bolovana
31-10-2019
Matematică
a fost răspuns
Ajutati-ma vă rog frumos!!!!
Răspuns :
Neculaiioanamalina
Neculaiioanamalina
31-10-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alege Varianta Corecta! Vechii Greci Se Numeau Eleni/slavi. Ei S-au Organizat In Mici State Numite Cete/polisuri. Cel Mai Important Zeu Era Zeus/Saturn. Atena A
Ce Este O Caligrama ?!
Completeaza Cu Verbe Potrivite La soarele ------------ 3 Verbe copilul----------------- 3 Verbe bunicul ---------------- 3 Verbe raul (apa)------------------
Cine Poate Sa Imi Spuna Ce Este Un Divizor? Dau Coroana Celui Care Are Raspunsul Cel Mai Bun !!
Vă Rog Să Mă Ajutati.Andra Și Cristi Au Ajutat-o Pe Bunica La Culesul Viei.Fata A Cules 12 Coșuri De Struguri,iar Băiatul De 4 Ori Mai Puține.Află Câte Coșuti A
Vreau Si Eu 3 Doine Urgent
1.afla Suma Lungimilor Laturilor Unui Triunghi Stiind Ca Una Dintre Laturi Are 112 Cm,a Doua Este Jumatate Din Prima,iar A Treia Este Egala Cu Suma Diintre Numa
Suma A Doua Numere Este 120.Determinați Numerele Știind Ca Cel Mai Mare Divizor Comun Este Egal Cu 5. VA ROG SĂ-MI TRIMITEȚI UN RASPUNS!!!!
Conjuga Verbul A Crede La Persoana 1 Plural,la Toate Timpurile Indicativului
Va Rog Ajutor!!Terasa Mihaelei Are Forma De Dreptunghi Cu Dimensiunile De 4.8 M Si 4.2 M Si Este Placata Cu Gresie. Toate Placile De Gresie Au Forma De Patrat S