RO Study
👤
Marinicutz
Marinicutz
31-10-2019
Franceza
a fost răspuns
Forma corecta pls
Dau coroană!
Răspuns :
PTKSebi
PTKSebi
31-10-2019
Răspuns:
15) B
16) B
17) nu stiu
18) B
19) A
20) C
sper ca am facut corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrieti O Comparatie,un Epitet Si O Personificare Din Poezia "Stelelor De Lucian BlagaC-o Mare De Îndemnuri Şi De Oarbe Năzuinţi în Mine mă-nchin Luminii V
Imi Gasiti Si Mie In Poezia Cuvant De Tudor Arghezi Un Neologism Si Un Regionalism
Ce Nr Natural Are Suma Vecinilor Sai 2952 ?
Vreau Si Eu Niste Propozitii In Care Cuvantul ,, Copilul '' Sa Fie Complement Indirect ,complement De Timp , Complement Direct , Complement De Loc , Complement
Compunere Dupa Citatul ,,O Cameră Fără Cărţi E Ca Un Trup Fără Suflet'' ( De Cicero )...Multumesc Anticipat Si Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Cat Mai Repede! :*
Ajuutor 1) Rosie Ce Valoare Morfologica Are Si Cazul Pasageri Valoare Morfologica Si Cazul Nostru Valoare Morfologica Si Cazul 2) Precizeaza Procedeul De For
Sa Se Determine Primul Termen Si Ratia Unei Progresii Aritmetice (an) N>=1 Daca:(in Sistem) A1a2a3=120 A1+a2+a3=15.
Cat Este 4 La Puterea 12 : La 8 La Puterea 8
Scrieti Un Dialog Imaginar Cu Anotimpul Preferat,personificatP.S:va Rog Ajutatima Si Pe Mine , Sunt Incepatoare
Care Sunt Valorile Stilistice Ale Gerunziului Si Care Sunt Valorile Stilistice Ale Perfectului Simplu?