RO Study
👤
Alexandra816486
Alexandra816486
29-10-2019
Engleza
a fost răspuns
ex 3
vă rog
mă abonez
vreau urgent
Răspuns :
Аноним
Аноним
29-10-2019
2 rarely goes
3 never have
4 often have
5 sometimes have
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
#procent #mate #pauzademate 2 Și 3
4 Reformulez Les Messages Suivants Selon Le Modèle Ci-dessus. Ils Sont Venus Il Y A Deux Mois. Seulement Marie A Compris Ce Texte. Je Préfère Une Journée De
Vă Rog Frumos, Am Nevoie! Doar Acest Exercițiu, Punctele A), B) Și C) ( Punctul A Nu Este Obligatoriu Să Îl Faceți, Dacă Îl Veți Rezolva Și Pe El Primiți Inimio
6. Realizează Enunturi După Următoarele Scheme:a) Eu Scriucomplement Direct Exprimat Prin Substantiv;complement Indirect Exprimat Prin Pronume,complement Prepoz
Compune O Scrisoare/compunere In Care Ii Multumesti Doamnei Învățătoare,pt Ce Te-a Invatat Tot Anul Acesta...(pt Clasa A Treia)Repede!!!Ms;)
Alege Varanta Corectă,dar Arătat Si Cum Ajungi La Răspuns
De Alcatuit Propcu Cuvintele A Gauche, A Droite, Dans, Sur, Sous, Davant. Am Nevoie Rapid Ca Sa Imi Fac Teme La Franceza Va Rog Repede.
Tradu Propozițiile:•In Timp Ce Scufița Roșie Se Plimba Prin Pădure Lupul Ia Ieșit În Cale. •Când Nu Învățăm Nu Știam Matematică. •Ei Scriau Tema Când Profesorul
Scrieți Toate Submulțimile Mulțimii A = {x €N | 2 ≤x≤ 4}
Alcatuieste Un Enunt Interogativ În Care Substantivul Cu Funcţia Sintactică De Complement Direct Din Enuntul:"Convenţia Pe Tema Drepturilor Copilului (CRC) Iden