RO Study
👤
Adriiii62
Adriiii62
29-10-2019
Fizică
a fost răspuns
Cum se afla Vcm3 si delta volum cm3?
Răspuns :
Lucianlucian251
Lucianlucian251
29-10-2019
Răspuns:
Vcm3= vf cm3 - vi cm3
Delta v cm3=Vm cm3 - v cm3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doi Elvi Au Impreuna 12.000 Lei. Daca Primul Ar Avea De Doua Ori Mai Multi Lei,iar Al Doilea Ar Avea De 5 Ori Mai Multi Lei,ei At Avea Impreuna 36.000 Lei.Cati
Am De Facut Un Eseu Cu Tema :Eu Sunt O Planta,ajutatima Va Rog Frumos
2 La Puterea A Patra Plus 4 La Puterea A Doua Egal
Maria A Cumparat Opt Creioane Si Sase Caiete Si A Platit 20 De Lei.prietena Ei Ioama A Cumparat 4 Creioane Si 6 Caiete Si A Platit 16 Lei .cat Costa Un Creion?
La Suma Nr 512 435 Si 181 276 ,adauga Cel Mai Mare Nr Par Scris Cu Patru Cifre Consecutive Plsss Ajutor Va Ajut Ce Ce Vreti Voi La Limba Rom Dau Coroana
Cati Moli De Sulfura De Aluminiu Se Obtin Prin Reactia Aluminiului Cu 15 Moli De Sulf
Scrie Enunțuri In Care Cuvintele:a Semăna,capră,cârcel Sa Aibă Înțelesuri Diferite. ____________________________________________________________________________
Cuvant Cu Sens Opus Pentru Politicos Sa Nu Fie Nepoliticos Ca Am Incercat Si Nu Merge
Trei Robinete Si 7 Pompe Umplu Un Bazin Cu Capacitatea De 71 Hl Intr-o Oara. Trei Robinete Si 3 Pompe Umplu Un Bazin Cu Capacitatea De 39 Hl Intr-o Ora. Aflati
I Am Christie .This Is ...........house)))is Big .That Is My Sister...............name Is Jim.)))))They Are Grandma And Grămadă.............house Is Small.)))))