RO Study
👤
Mihaibis
Mihaibis
28-10-2019
Chimie
a fost răspuns
egalizează reacția
Al+ H²SO⁴=H²+Al(SO⁴)³
Răspuns :
Alexandraelena2
Alexandraelena2
28-10-2019
2Al+3H²SO⁴=3H²+Al²(SO⁴)³
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A)Determinati Numerele De Forma 987xy6 Barat Divizibile Cu 33.b)Cate Numere De Forma 987xy6 Barat Sunt Divizibile Cu 111 Și Care Este Cel Mai Mic ???Urgentttttt
Realizează Expansiunea Subiectelor Pentru A Obține Propoziții Subordonate Corespunzătoare: a).Bunicii Au Rămas Buni Și Iubitori. b). Nemulțumirea Profesorilor E
Un Cuvânt Se Scrie Cu 6 Litere. Daca Aceste Litere Se Înlocuiesc Numerele Care Indica Locul Ce Îl Ocupa Fiecare Litera În Alfabetul Limbii Romane Aceste Numere
Aproximati Nr. 453.249 La Mi
Buna! Am Nevoie Sa Aflu Ce Parti Pozitive Si Negative Are Canada. De Exemplu In Egypt Este Mare Caldura Si Lipsa De Apa Dar Am Nevoie Si De Parti PozitiveDau Co
Un Triunghi Are Perimetrul Egal Cu 48 Cm.Aflati Lungimea Laturilor Triunghiului, Stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 4,5,si 7.
Cum Pot Face O Prezentare MicrosoftPowerPoint Despre Iarna De La 0, Avand Minim 5 Fisiere Cu Imagini Semnificative Si Minim O Colinda!Cine Ma Poate Ajuta???????
Precizeaza Numarul De Litere Si Sunete Ale Cuvintelor: Fugim, Mugeasca, Cinci, Picioare.
Aflati Numarul Natural X Care Verifica Egalitatea 15/x²+4x=5/4Cineva Care Stie?????
Fie A=14n+11 Si B=18n+13,n∈N.Aratati Ca Numerele A Si B Sunt Prime Intre Ele. AJUTATI-MA VA ROOOGGG!!!!DAU COROANA!!!VREAU REZOLVARE COMPLETA,ADICA CU DEMONSTRA