Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Aplicam descompunerea in factori a diferentei de patrate, dupa formula
a^2 - b^2 = (a-b)(a+b).
Metoda 1:
2^6 - 6^2 =
(2^3 - 6)(2^3 + 6) =
(8-6)(8+6) =
2 x 14 =
28.
Sau metoda a 2-a in
poza alaturata.
![Vezi imaginea Chris02Junior](https://ro-static.z-dn.net/files/d31/3653c6685c9361c0d5c32cb59e90ecab.jpg)
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Aplicam descompunerea in factori a diferentei de patrate, dupa formula
a^2 - b^2 = (a-b)(a+b).
Metoda 1:
2^6 - 6^2 =
(2^3 - 6)(2^3 + 6) =
(8-6)(8+6) =
2 x 14 =
28.
Sau metoda a 2-a in
poza alaturata.