RO Study
👤
Olystoica
Olystoica
27-10-2019
Matematică
a fost răspuns
Apasă pe poza !
Ajutor!
Răspuns :
Iakabcristina2
Iakabcristina2
27-10-2019
Răspuns:
Ai răspuns atașat pe foaie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Poate Sa-mi Dea Niste Epitete,personificarisau Comparatii Din Poezia Floare Albastra, Stiu Ca Sunt Multe Dar Macar 4-5 Din Fiecare (sa Fie Explicate)
Ma Puteti Ajuta Va Rog Frumos!!o Compunere Despre Cum Sarbatoresc Pastele In Familia Mea.Mii De Multumiri Le Datorez Celor Care Ma Ajuta!;))))))))))
1.Rezolvati Ecuatiile : A) X La 2 = 7 ; B) 2x La 2 = 98 ; C) X La 2 + 2 =0
Cum Se Scrie Eu Spun Una Tu Spui Multe La Cuvintele:salcie,malul,carabus,covor,peri,povesti,clopotel,basm,cirese,ochi,obrajilor,taram
Aratati Ca A= -1 Este Solutie A Ecuatiei 1 + X La 2 + (1+x) Totul La 2 = -2x Raspunede-ti Cu Rezolvari Complete Va Rog
Sinonim Contextual Pt Cuvintele stirbi,suri,cosmarIarasi Se Intuneca muntii Stirbi Si Suri...........vine Ca O Datinanoaptea De Cosmar
1) Aflati Trei Numere Naturale Consecutive Impare Stiind Ca ,daca Suma Lor Se Imparte La 8, Obtinem Catul 15 Si Restul 3.2)Din Orasul Constanta Pleaca In Fieca
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati La Acest Ex. Cu Puncte Extreme ! Multumesc Anticipat A) F(x) = X (la A-2-a) - 4x si b) F(x)=x (la A-4-a) - 8x (la A-2-a)
Va Rog Frumos 50 De Transformari Sau 25/30 Din N(niutoni); Grade C(celsius) ; Kg ; H(ore) ; S(secunde) ; Submultipli/multiplii Metrului Cub ; submultiplii/multi
E(x)=([tex] \frac{1}{x+2} + \frac{1}{x-2} [/tex]) : [tex] \frac{2x}{x-2} [/tex] Aduceti La O Forma Mai Simpla.Mersi