RO Study
👤
Teo9365488
Teo9365488
26-10-2019
Matematică
a fost răspuns
cine mă poate ajuta ...
Răspuns :
Honimol
Honimol
28-10-2019
Răspunsul se afla in poza de mai jos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 4,5 Din Coltul De Jos ,va Rog Frumos!
Alcătuiește 2 Propoziții ,în Care Substantivul " Prietenei" Să Fie :1) În Genitiv Și 2) În Dativ.
6 Află Produsul A Două Numere Cuprinse Între 81 Și 86. Află Toate Soluțiile Problemei
Găseşte Antonime Pentru Cuvintele:se Scuturăte RoagăvăzândRepede Dau CoroanaRaspuns:se Scutura-state Roaga-nu Te Roagavazand-nevazand
Rescrie ,conform Normelor Limbii Române Actuale,următorul Text:Cursurile De Înnot Nu Sunt Agreiate De Niciunul Din Adolescenţii Înscriși. Vă Rog Urgent Îmi Treb
5. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Dreptunghic ABC, AB=6 Cm Şi BC= 10 Cm. Pe Ipotenuza BC Se Ia Punctul D, Astfel Încât perpendiculara În D Pe
7). Fie AABC Şi Me (AB, Be (AM), NE (AC, CE (AN). Aflați: A). AC Dacă AB MB =0.4 Şi AN 21 Cm. B). MB Dacă CN AN =0.2 Şi AB = 8 Cm. 8). Fie AABC, ME (AB, Be (AM)
Informații Despre Furtuni Aprox 30 De Randuri Dau Coroanaamulțumesc
Lucrați În Grupe De Câte Patru Elevi Realizați Un Poster În Care Să Prezentați Textul Studiat Distribuiți Sarcinile Individuale Apoi Discutați Rezultatele Și St
LOGICA: De Ce Conversa Lui SaP Nu Este Si PoS? (inteleg De Ce E PiS Dar Nu Inteleg De Ce Nu Este Si PoS)