RO Study
👤
Andrada6315
Andrada6315
24-10-2019
Engleza
a fost răspuns
E urgent , va rog...
Răspuns :
Naomi789
Naomi789
27-10-2019
1.used to
2.from
3.used
5.answear
6.None
9.and
10.have
11.said
12.old
13.away
14.if
15.lucky
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Două Numere Naturale Este 173. Împărțind Numărul Mai Mare La Sfertul Numărului Mai Mic Obținem Câtul 24 Şi Restul 5. Determinați Numerele.Va Rog Mult!Da
Enunt Cu Cuvantul N-am,n-are,v-a,ne-am,n-au,n-ai,s-a,s-au
Realizați Un Algoritm În Limbajul Pseudocod, Care Afişează Produsul primelor N Numere Naturale. P=1 X 2 X 3 X...x N cu Urmatoarele Indicatii De Rezolvare: DECLA
XI.3.21. Mihai A Aşezat Timbrele Lui Într-un Clasor. Dacă Ar Mai Aşeza Ojumătate Din Numărul Timbrelor Şi Încă Un Sfert, Numărul Total Al Timbrelordin Clasor Ar
1.2. Studiază Atent Harta De La Pag. 40 Și Legenda Acesteia. Identifi-că Locul Și Anii A Trei Mari Bătălii Întreprinse De Alexandru CelMare.1.2.3.torico In Baza
1) 45-12-7.9+2⁰=?2) 5x+2/8=3/2 ?3) Pretul Unui Produs De 120 Lei Va Creste Cu 40% .Noul Pret Este .... Lei. ?Cine Poate Rezolva?Va Rog Este Urgent!
Cercul Cu Centrul O Are Raza Exprimată Printr-un Numar Natural Nenul Care Nu Este Mai Mare Sa Egal Decât 2.aria Cercului Este?
Menţionează Felul Subiectelor Exprimate Şi Neexprimate Din Textul Dat. Rex A Privit Pisica Și S-a Îndreptat Spre Ea. Am Strigat La El Și Am Oprit Lupta.REPEDE V
Ex 3 Și 4, Va Rog Foarte Mult, Cât Mai Repede
Intr O Clasa Sint 30 Elevi. Numarul Fetelor Este Cu 6 Mai Mic Decit Al Baietilor. Citi Baieti Si Cite Fete Sunt?