RO Study
👤
Didi0055
Didi0055
23-10-2019
Chimie
a fost răspuns
Ajutati niste copii neajutorati
Răspuns :
Roberteladrianpb6zy7
Roberteladrianpb6zy7
23-10-2019
1. Ca
2. Rb
3. Ar
4. Cs
5. Ca
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. O Echipa De Muncitori A Sapat Un Sant In Patru Zile.In Prima Zi Sapa 1 Supra 4 Din Lungimea Santului , A 2-a Zi 1 Supra 3 Din Rest,a Treia Zi 1 Supra 2 Din N
Oke . Sunt Nouă Aici Așa Că Va Dura Ceva Până Mă Voi Prinde Cum Funcționează Lucrurile . Așa , Deci . Vineri Am Teza La Matematică Așă Că Fac Niște Modele De
Stiti Figuri De Stil Pt Scrisoarea 3?? pt Fragmentul Care Il Da In Manualul De Cl A7 A
Construiti O Fraza Din Doua Propozitii In Care Sa Existe O Propozitie Predicatia Introdusa Prin Adverbul Relativ Cum. Help Mee :''>
√5 Inmultit Cu 2√5 = ...?
Am Nevoie De Cateva Enunturi Utilizand Cuvintele De Origine Tracica,latina Si Slava Intalnite In Limba Romana
Un Curier A Expediat Pachete Cu Masade 1000kg.Ştiind Că2 Dintre Ele Au Avut Câte 150 Kg,află Câtekg Au Cantarit Împreună Celelalte 7 Pachete.Câte Kg Are Fiecare
Imi Dati Si Mie Niste Sinonime Pt Cuv "multime Pagana" "glota" "e Grozava Si Vai"
Cum Restrang 2[tex] X^{2} [/tex] -7x + 3????Vreau Pas Cu Pas!!!
Buna Ma Ajutati Cu Tema Mea Va Rog Frumos !Ex.5.Circle The Correct Word .Example: A Duck/ducks Love Water.a)A Pig/oigs Lives On A Farm.b)A Lion/lions Run In The