RO Study
👤
Pepelcea
Pepelcea
22-10-2019
Matematică
a fost răspuns
5 la puterea 200=a la puterea 2+a laputerea 2
Răspuns :
Ghermanraluca81
Ghermanraluca81
22-10-2019
Răspuns:
2+200 la puterea 2 = 2+200×200 = 2+4000=4002
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
C++ :se Considera Subprogramul Divizor Cu Doi Parametri:- N,prin Care Primeste Un Nr Natural Cu Cel Mult Noua Cifre(n>1);- D,prin Care Furnizeaza Cel Mai Mar
Cine A Fost Ioana D'Arc?
Cum Analizez Vb.nu Râsese,nu Zâmbea,trecu,trecură ? Ex:purta=vb.pred,mod Indicativ,timp.imperfect,pers.a 3-a ,nr.sg,f.s.de Predicat Verbal
Salut Am Nevoie De Un Dialog Intre Mine Si Alba Ca Zapadava Rog
Cine Imi Povesteste Filmul IceAge4 In 10 Randuri?(Sa Fie Gandit De Voi,nu Luat De Pe Net)
Precizati Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate Din Urmatorul Enunt: Eu As Gandi Ca Ar Fi Bine Sa Fac Cateva Straturi Colo De-a Lungu Gardului. ca,bine;d
Se Considera Numerele X,y,z Cu√xy+√yz+√zx=1Demonstrati Ca :[tex] \frac{x^{2} }{x+y} + \frac{y ^{2} }{y+z} + \frac{z ^{2} }{z+x} \geq \frac{1}{2} [/tex]
Buna! Am Si Eu O Problema. Va Rog Daca Se Poate Sa Ma Ajutati. Suma A Doua Nr Este 273. Care Sant Numerele Daca Unul Din Ele Este De 6 Ori Mai Mare Decat Celala
Dupa o Reducere Cu 8% Un Aspirator Costa 322 Lei. Aflati Pretul Initial Al Aspiratorului.
Cum Se Rezolva Probleme De Genul Asta? Chiar Am Nevoie! Un Numar Este Cu 100 Mai Mare Ca Altul. Impartind Suma Celor Doua Numere La Diferenta Lor, Se Obtine Cat