RO Study
👤
Nicuusurelu280
Nicuusurelu280
22-10-2019
Limba română
a fost răspuns
vreau pe 2 și 4 va rog
Răspuns :
Lucadanniela
Lucadanniela
22-10-2019
Răspuns:
4) Cratima inlocuieste litera ``î``
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VI.3.263. Pinguinii Domnului Popper Au Construit Un Bloc Din Cubulete Mici De Gheata Culatura De 4 Cubuleţe, Pentru A Le Servi Drept Fortăreaţă La Nevoie. Focil
In Imaginea Următoare Este Reprezentată O Componentă Din Structura Frunzei, Implicatsprocesele De Fotosinteză Si Respiratie. Recunosti Componenta Din Imagine? S
Calculati Masa De Oleum Cu 20% SO3 Care Se Poate Obtine Din 400 Kg Pirita De Puritate 80%, Daca Randamentul Global Al Procesului Este De 75%. 4 FeS2 + 11 O2---&
REALIZEAZA UN TEXT IN CARE SA CONVINGI PE CINEVA SA VIZITEZE : ,,CASA LUI MARCO POLO" SAU ,,CATEDRALA SAINTE REPARTE" (VA ROG MULT )
M-a Puteți Ajuta? Va Rog Frumos ....Dau Coroana
Cei Și Ce-i Explicație + Exemple
Precizati Relatia Dintre Organele De Simt Si Sistemul Nervos In Asigurarea Sensibilitatii La Mamifere
2. Rezolvati Prin Metoda Mersului Invers Problemele:a) Am Ales Un Număr ; L-am Înmulțit Cu 5, La Rezultat Am Adăugat 41, Suma Obținută Am Împărțit-o La 7 Și Din
1. Se Consideră Dreptunghiul ABCD Cu AB = 18 Cm Şi AD = 12 Cm, Iar Punctul P Mijlocul Laturii AB. Se Ştie Că Me (DP), Astfel Încâ: DM = 2MP. A) Calculați Aria D
2. Rezolvati Prin Metoda Mersului Invers Problemele:a) Am Ales Un Număr ; L-am Înmulțit Cu 5, La Rezultat Am Adăugat 41, Suma Obținută Am Împărțit-o La 7 Și Din