RO Study
👤
Denigabi
Denigabi
20-10-2019
Matematică
a fost răspuns
196 descompus in factori primi
Răspuns :
Zeullord
Zeullord
20-10-2019
Răspuns:
196|2
98|2
49|7
7|7
1
196=2^2×7^2
Answer Link
AndreeaSimiloiu
AndreeaSimiloiu
20-10-2019
Răspuns:
196=
2
²
7
²
poza cu descompunerea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculați Perimetrul Unui Dreptunghi Stiind Ca Media Aritmetica Dintre Lungime Si Latime Este 12,5m
Bunicul Se Întoarce De La Moară Cu 7 Saci Cu Făină,a Câte 60 Kg,și Cu 8 Saci Cu Mălai,a Câte 60 De Kg.Câte Kg Cântăresc În Total Saci? Rezolvă Problemă În Două
Bună! Va Rog Mă Puteti Ajuta? Dacă A X B Are97 De Elemente, Stabileştecâte Elemente Poate Aveamulțimea A.Eu M-am Gândit Si Zic Ca Multimea A Are 97 Elemente
Construieşte Un Enunţ În Care Vei Utiliza Expresiile Frazeologice: A Trăi Pe Spinarea Cuiva, A-şi Trăi Traiul
Am Nevoie De Exercițiile Cu Roșu Mulțumesc Mult ❤️
Subliniaza Complementele De Agent Din Propoziitile De Mai Jos:Ceahlăul Este Privit De Adina.Țara A Fost Păzită Dintotdeauna De Munte.Doina Era Cântata De Fecior
There Was A Large Box Behind The Door And John Could Not ..... Falling Over It. A) Prevent B) Avoid C) Fail D) Resist E) Save
Completeaza Casutele Si Vei Descoperi Pe Verticala AB Un Alt Nume Al Planetei Pamant1. Pamantul Este Singura Planetidin Sistemul Solar Pe Care Exista2. Cuvant O
Un Referat Despre Poluarea Aerului Sau Câteva Idei, Va Rog E Urgent! Dau Coroana
Cine Ma Poate Ajuta??Va Rog Mult!! 26 Ultima Strofă A Poeziei Transmite Ideea Eternitățiinaturii În Opoziție Cu Trecătorul Uman. Ce Sem-nificație Are, În Acest