RO Study
👤
Alisyasara
Alisyasara
20-10-2019
Matematică
a fost răspuns
diferenta nr 5028 si 1404 de 3 ori
Răspuns :
Djjdcjej
Djjdcjej
20-10-2019
Explicație pas cu pas:
5028-1404=3624
3624-1404=2220
2220-1404=816
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Descoperitul De Cont Este Un Produs Care Îi Garantează posesorului Acces La Bani Chiar Dacă Acesta Nu Are Bani În cont, Ajungând Astfel La Un Bilanț Negativ.
200 G De Aliaj Din Aur Şi Argint Cu Titlul De 0,800 Se Topeşte Împreună Cu O Cantitate De Aliaj Tot Din Aur Şi Argint Cu Titlul De 0,900 Şi Se Obține Un Aliaj C
6. Menţionează, În Câte Un Enunţ, Tiparul Textual Din Fiecare Dintre Fragmentele De Mai Jos: 6 Puncte A. „Şi Florile-s Atât De Multe/Că Te Dor/Orbitele Uscate C
Compare Life During The Middle Ages To Life Now Sa Scrieți: -Healthcare -Transportation -Communication -Childhood -Chores O Sa L Scriu Pe O Planșă Sa Mi Scrieți
Ma Ajutați??? Vă Rog!! Dau 5 Stele, O Inimă Și Coroana Când Îmi Apare! Este Împărțirea Cu Rest (tot Ex. 1 Și Doi, Nu Săriți Peste Calcule Va Rog!) Și Nu Folosiț
Tezi EconoSubiectul 11. Notiunea De Utilitate Economica" Se Refera La:a. Concurentab. Aprecierea Subiectivă A Unui Produsc. Gradul De Uzură A Elementelor De Pro
Am Nevoie De 100 De Exerciții Cu Formule De Calcul Prescurtat: A + B)² = A² + 2ab + B² ; (a – B)² = A² – 2ab + B² ; (a – B)(a + B) = A² – B² ,(a + B + C)² = A
Hei Buna!!mai Este Cineva Activ?????va Rog Rezolvați.mj Și Mie Ex De Mai Sus Va Rog !!!!!mă Abonez Și Dau 5 Stele Și Inimioara!!!!!!va Rog !!!
Dau 60 De Puncte E Urgent (dau Si Coroana)
O Poiezie Despre Romania 3 Strefe Cu Titlul: Patria Mea Un Dulce Vers.Va Rog Ajutor