RO Study
👤
Georgyxxh12
Georgyxxh12
20-10-2019
Matematică
a fost răspuns
Cat este 2+(x+1) ? Dau coroana:)
Răspuns :
HawkEyed
HawkEyed
20-10-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2 + (x + 1) = 2 + x + 1 =
3 + x
Answer Link
Georgiqwk30
Georgiqwk30
20-10-2019
2+(x+1)=
2+x+1=
3+x
Sper ca te am ajutat⭐️
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Marcat Sufixele: Fie-ți Somnul Ușurel, Dragul Mamei Frumușel, Ca Să Crești Un Făt-Frumos Mândru, Falnic, Năzdrăvan. Să-ți Lucească-n Frunte-o Stea, Doar Ne-
Cerința Se Citesc Pe Rând Numere Naturale Nenule. Să Se Determine Câte Din Numerele Citite Sunt Termeni Ai Șirului Lui Fibonacci. Date De Intrare Fișierul De In
Aflați Un Număr Întreg Știind Că Triplul Diferenței Dintre Acesta Și Minus 13 Reprezintă 40% Din Numărul Necunoscut
Intr-o Livada Sunt 360 Meri,de Doua Ori Mai Multi Peri,caisi De Trei Ori Mai Putini Decat Meri,iar Restul Nuci.sa Se Afle Cati Nuci Sunt In Livada ,daca Toti Po
Pe Laturile LF SI LQ A Triunghiului LFQ Se Iau Punctele O Si T,astfel Incat LO=9cm ,OF=3 CM,LT=18CM SI TQ=7CM.Stabiliti Daca OF Paralel FQ
Analizați Sintactic Propoziția: Măgarul A Ajuns La Un Tăbăcar,care Îl Bătea Dau Coroanaaaaaaa
Gabriel Depune La Banca 4800 Lei Cu O Dobanda De 5.5% Pe An.Ce Suma Va Avea Gabriel Dupa: a)1 An b)2ani?
Multumesc...muuult De Tot!!
Care Este Generatoarea Conului? Pe Desen Va Rog.
Va Rog Ajutati Mă Cu Un Desen Desenat De Voi ,nu Luat De Pe Internet Despre Primăvară.Dau Coroană Și 10 Puncte.Va Rog Repede Că Îmi Trebuie Azi!!