Răspuns :
Răspuns:
Explicație:
Toamna in gradina bunicilor e o priveliste parca trista parca frumoasa.Toti copacii sunt pe jumatate goi,pe jos e un covor de frunze galbene,rosii si rareori mai vezi cite una verde.Tarina e acoperita de covorul minunat.Chiar si preferatul meu copacel de pirsice e gol acum.Totul e auriu si pasarelele sunt pe cale sa-si i-a zborul.Pasarile mama isi invata puii cum sa zboare.Si iata peste cite-va ore vezi cum ele isi iau ramas bun da la cuibul in care au copilarit.Pe ici pe colo mai vezi cite niste firicele de iarba,incercind din rasputeri sa-si scoata capusurul afara sa vata si ele natura mohorita.Pe bunicul meu il mai vad cu grebla in gradina adunind frunzele cu pofta de joaca,bunica cu foarfecele de gradina mai taie niste frunzulite de la trandafiri.Eu stau la fereastra si privesc toate astea,dar mama ma cheama sa maninc.In curind intra si bunicul cu niste gutui coapte si mari,bunica cu niste flori pe care lea salvat de la inghet punindule in vaza cea cu buburuze.Peste citeva ore inopteaza de-a binelea.Sunt sigura ca greierii si toate insectele se vor adaposti in calduroasele frunze multicolore.