RO Study
👤
Adahsbxb
Adahsbxb
20-10-2019
Matematică
a fost răspuns
15 și 17 vă rog
Dau coroniță și 19 pct
Răspuns :
Andy01
Andy01
20-10-2019
Sper ca imi intelegi scrisul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12. În Figurile De Mai Jos Punctele A, O, B Şi, Respectiv, C, O, D Sunt Coliniare. Calculați Măsurile Unghiurilor. C 3.0⁰ C 2x O 6x°-60° O B D B B) D) D 0 90°
Completează Spațiile Libere: :Oxidul Superior P Na Simbolul Elementului Caracterul Hidroxidul Superior Gradele De Oxidare Ale Elementelor Din Hidroxid
Completează Spațiile Libere: :Oxidul Superior P Na Simbolul Elementului Caracterul Hidroxidul Superior Gradele De Oxidare Ale Elementelor Din Hidroxid
Alcătuiți Un Text Argumentativ De 10-15 Rânduri În Care Să Vă Exprimați Opinia Referitoare La Alegerile Unei Meseri Pentru Integrarea Socială A Tinerilor.
Am Nevoie De Ajutor, Va Rogg
Se Consideră Paralelogramul ABCD In Plan Și Se Notează Cu O Centrul Său. Să Se Exprime Sumele: A) AB + CO; C) AB + OD; B) BC + OA; D) AB+ CO+OD. Repede ,va Rogg
NUMARA IN ENUNTUL DE MAI JOS VOCALELE,SEMIVOCALELE,DRIFTONGII, TRIFTONGII. Oaia Aia E A Ei, Dar Eu I-o Iau, Ca Asa Vreauva Roooooggggg Repede!!dau Coroana
12. În Figurile De Mai Jos Punctele A, O, B Şi, Respectiv, C, O, D Sunt Coliniare. Calculați Măsurile Unghiurilor. C 3.0⁰ C 2x O 6x°-60° O B D B B) D) D 0 90°
Why Is Kindness Important?
Unu Plus Doi Plus Trei Puncte Peuncte 80.