RO Study
👤
Mcampeanu77
Mcampeanu77
19-10-2019
Matematică
a fost răspuns
descompune 707+..+..
Răspuns :
NEBUNIIDABUNI
NEBUNIIDABUNI
19-10-2019
Răspuns:
700=7; 700+7 =7007...!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identificati Cuvintele Care Arata Momentul Si Locul De Desfasurare a Intplarii Povestite In Schita Vizita De Ion Luca Caragiale .
Ce Manastiri A Ctitorit Stefan Cel Mare??
Am Si Eu Nevoie Ca Adjectivele ''shy'' Si ''early'' Sa Fie Puse La Comparativ Si Superativi In Engleza Si Doua Propozitii Cu Ele.
Ordonati Descrescator Numerele Naurale De 3 Cifre Cuprinse Inre 100 Si 200 Care Au Cifra Zecilor Egala Cu Dublul Cifrei Unitatilor?
Buna Seara,ma Puteti Ajuta Cu O Compunere De 15-20 Randuri Cu Titlul "Rasarit De Soare" In Anotimpul Vara In Care Sa Folostiti 3 Adj Pron Posesive Si 3 Pron Pos
Hei! Puteti Sa Imi Spuneti Mai Multe Despre "Densitatea Substantelor"-fizica.Sa Ma Lamuriti In Legatura Cu Acest Subiect, Pentru Ca Nu Prea Inteleg.. :) Merci A
Sa Se Afle Un Numar Care Inmultit Cu 2 Da Acelasi Rezultat Ca Atunci Cand Se Mareste Cu 5/8.(/=supra)
Semnificaţia Secvenţei: Mai Ales În Miazănoapte Îmi Pusesem toată Nădejdea; De Acolo Avea Să Vină Mult Aşteptatul Nor De Zăpadă. Mi-l Închipuiam Enorm Şi alburi
VREAU SI EU PROPOZITII CU CUVINTELE COPILASI COPILASII BANI BANII OCHELARI OCHELARII
Scrie Un Text despre Localitatea Ta , Alcatuit Din Sapte Propozitii?